Friday, February 18, 2011

İnternet üzerinden Amerika'dan alışveriş hakkında yeni durum

Daha önce bu servisi buradan duyurduğum için, yeni durumu bildirmek istedim, sonra mağdur olmayınız!
Bugün birden bir mail geldi. Gayet gayriprofesyonel bir yaklaşım ile, Pazartesi'nden itibaren, DHL Türkiye, artık Borderlinx servisini kendisinin vermeyeceğini, direkt Borderlinx'in vereceğini söylüyor. İnsaf! İnsan önceden haber verir değil mi? Yolda olan malların ne olacağını bilemiyoruz. Bu servisin en büyük özelliği standart DHL fiyatları ile değil, çok makul navlun fiyatları ile mal getirmekti. Şimdi böyle bir değişiklik sonucu, büyük bir ihtimalle, fiyatlar standart DHL fiyatına çıkacaktır, yani fahiş olacaktır. Tabii bu sadece bir tahmin. Bakalım yolda gelen onca ürün hangi fiyatlarla gelecek?

4 comments:

AmerikadanAliyorum.com said...

Uygun fiyatlar icin AmerikadanAliyorum.com, bekleriz Efendim.

Unknown said...

Her başımıza gelen terslik gibi, bunu da uygun şekilde protesto edersek geri adım atarlar mı acaba diye düşünmeden edemedim. Malum bizim ülkede etki-tepki politikası çalışıyor hala.

Unknown said...

merhabalar,
borderlinx i ilk sitenizden duyup kullandim yeni ancak bu olayi bilmiyordum. Toplamda 2,69kg lık bir kac ürün için tax dahil 57 USD ödedim.DHL turkey anlaşma bittiği için iptal olmuş. DHL Global ilgileniyor dağıtımla.. cuma günü yola çıktı, bugün ev adresime ulaşmak üzre.. easyshop arada iken fiyat neydi bilemiyorum yine de fena bir kargo ücreti değil gibi.. ne dersiniz?
daha önceki sistemle bu kargo ücreti ne olurdu?

Murat said...

merhabalar

ben de daha once defalarca bu hizmeti kullanmama ragmen dhl turkiyenin destegini cekmesinden sonraki ilk siparisimi verdim ancak abd ici 3.6lb gorunen paket sistemde 4.41kg gorunuyor bu bir cift ayakkabi. bunun icin 66 dolar ucret istiyorlar, ki daha onceki alisverislerimde sisyemde daha agir istanbulda daha hafif gorunuyordu ve ben de daha az oduyordum. artik hic bir avantaji kalmadi bu hizmetin